X
تبلیغات
رایتل

ما

دور همی
جمعه 8 خرداد 1394

جمعه بازار



اشکنه ( معرفی می کنم چون مطمئنم خیلی هاتون مثل من این غذا را فراموش کرده بودین) 




الف.م  _ یادداشت های یک دهه چهلی 

نظرات (7)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.
دوشنبه 11 خرداد 1394 ساعت 03:15
+ فریبا
به به غذای نوستالژی، فکر میکنی در آینده چه نوع غذاهایی برای بچه این حالت رو بگیره؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
همه ی غذاهای سنتی !
در آینده ی نزدیک دیگه کسی سه چهار ساعت وقت تو آشپزخونه نمی ذاره برای یه غذای سنتی
همین الانشم دلمه و کوفته و انواع آش برای من داره نوستالژی می شه
یکشنبه 10 خرداد 1394 ساعت 07:29
+ نبات
من تا حالا اشکنه نخوردم ....
آذر جون لطفا یه وبلاگ دیگه بساز ... اصلا اینجوری نمی چسبه ... اگه بلاگفا راه افتاد که چه بهتر همه نوشته ها منتقل میشه به وبلاگ اصلی ... اگرم نه که اول و آخرش باید اینکارو انجام بدی ....
این روزها باید یه وبلاگ رزرو هم داشته باشیم
امتیاز: 0 0
پاسخ:
منم یه قرنی می شد نخورده بودم
دلم میخواد بسازم اما هنوز حس اش نیومده
شرمنده ی دوستان هم هستم که بهشون سر نمی زنم
جمعه 8 خرداد 1394 ساعت 15:50
+ رحمانی
آخ! چقدر هوس قوروتو با کشک و روغن زرد و بیان و گردو کردم.
امتیاز: 0 0
پاسخ:
شما که بهترین کشک و روغن زرد محلی دم دستتونه، درست کنین ، عکس شم بذارین پزشو بدین، ما هم حسرت بخوریم
جمعه 8 خرداد 1394 ساعت 14:01
+ دینا
آخی دلم برا اشکنه ها ی کودکی که مثال اوجز عدس گوجه و... تنگ شده اونم با روغن زرد اعلا اون زمان
خوب ببخشید تصویرش شبیه کاله جوش بود دقیقا دستورش رو بذار کدبانوی عزیزم
امتیاز: 0 0
پاسخ:

یک عدد پیاز نگینی تو روغن طلایی - 1 قاشق آرد اضافه و تفت - فلفل، زردچوبه ، نمک، 2 تا سیب‌زمینی‌ خرد شده ، شنبلیله خشک اضافه و تفت - بعد دو سه لیوان آب تا بپزه - ده دقیقه آخر دو سه تا تخم‌مرغ‌ هم زده و اضافه تا ببنده
جمعه 8 خرداد 1394 ساعت 11:17
+ دینا
واقعا دلمون برات تنگ شده بود این باید کاله جوش باشه با کشکهای ولایت عالی میشه
امتیاز: 0 0
پاسخ:
ممنونم
اون که با کشکه "قروتو" ئه . با اشکنه فرق می کنه. این پیاز داغ و شنبلیله و سیب زمینی و تخم مرغ داره
جمعه 8 خرداد 1394 ساعت 10:05
+ اهورا
با سلیقه
امتیاز: 0 0
پاسخ:
جمعه 8 خرداد 1394 ساعت 08:14
+ لیلا
اخ جون اذر .مرسی بازی رنگت منو کشت
امتیاز: 0 0
پاسخ: